ALTIJD VLOT EN VEILIG NAAR UW BESTEMMING!

WIST U DAT ER AL EEN UPDATE VAN DE KAARTEN VAN UW NAVIGATIESYSTEEM BESTAAT VANAF € 59?

Ga langs bij uw vertrouwde Fiat-verdeler of hersteller en vraag naar een update van uw GPS. Zo vindt u altijd de snelste route!

navigation_fiat_image

ZOMER CHECK-UP AAN € 19,95

KOM BIJ ONS LANGS VOOR U OP VAKANTIE VERTREKT

Uw Mopar-experten staan tot uw dienst om uw auto op 20 controlepunten na te kijken zodat u met een gerust gevoel op vakantie kunt vertrekken. Laat uw zomer check-up nu uitvoeren en ontvang een gratis MOPAR zonnescherm cadeau!

Wilt u nog meer zorgeloos rijplezier? Kies dan voor onze Premium Zomer check-up voor € 59: 20 controlepunten, gratis zonnescherm én 1 jaar wegbijstand in heel Europa!

Aanbiedingen geldig tot en met 31 augustus 2017 enkel in de deelnemende servicecentra en zolang de voorraad strekt. Voorwaarden en details van de actie bij uw vertrouwde dealer.

Summer_Image

NOOIT MEER PARKEERSTRESS !

Dankzij MOPAR hoeft u nooit meer parkeerstress te hebben of lang te zoeken naar een parkeerplaats waar u zeker genoeg ruimte heeft. Onze parkeerhulpsystemen begeleiden u om gemakkelijk te parkeren en de ruimte correct in te schatten. Bovendien koopt u nu MOPAR parkeersensoren voor een prikje:

U hebt al parkeersensoren (achteraan) voor slechts € 275 (incl. BTW en montage)!

Haast u naar u dealer en geniet van deze promotie tot en met 31 augustus 2017.

PARKING_IMG

IN DE ZOMER DENKT U TOCH OOK AAN IJS ?

Het lijkt nog vroeg, maar wist u dat wij al volop bezig zijn met het voorbereiden van uw winterperiode om u veiligheid op de weg te garanderen.

Omdat we jullie niet in de kou willen laten staan, kunnen jullie nu genieten van een “vroegboekkorting” op winterkits. Zo bent u nu al zeker dat u klaar zal zijn voor de eerste koudeprik en hoeft u zich tijdens de zomer hierover geen zorgen te maken.

Bestel nu uw set winterbanden op originele velgen en ontvang maar liefst 10% vroegboekkorting tot en met 31 augustus 2017!

FRAICHEUR_IMG

TOT -20% OP ACCESSOIREPACKS

Geniet van onze voordelige condities op een selectie van accessoire packs!

Geniet van tot -20% op een selectie aan accessoire packs, exclusief werkuren en enkel geldig in het deelnemende netwerk; zie details en voorwaarden bij uw Erkende Dealer; tot en met 31 juli 2017.

Ontdek hier de beschikbare accessoirepacks voor uw wagen:

ACCESSOIREPACKS-Image

DE HELE FAMILIE OP DE FIETS DANKZIJ HET MOPAR FAMILY PACK

Wat gaat er boven een gezellige fietstocht of fietsvakantie met het gezin of met vrienden? Hiervoor heeft Mopar speciaal een « Family Pack » ontwikkeld met een trekhaak en fietsendrager zodat u zonder problemen uw fietsen kunt meenemen voor een fietstocht of op vakantie. Bovendien zijn deze packs momenteel tot 40% goedkoper dan wanneer u de trekhaak of fietsendrager apart aankoopt!

Haast u naar uw dichtstbijzijnde dealer en geniet tot en met 31 augustus 2017 van de voordelige en aantrekkelijke prijzen voor deze Family packs!

Beschikbaar voor Fiat Tipo en Fiat 500X vanaf € 649*!

*Prijs inclusief BTW & exclusief montage.

DE_HELE_FAMILIE_Image

TAPIJTEN NU AAN RONDE PRIJZEN

Wist u dat u al een set nieuwe autotapijten heeft vanaf € 24 ?

Autotapijten spelen een belangrijke rol bij de veiligheid van uw autorit, bovendien beschermen ze uw bodemplaat. Naast de vele praktische voordelen, is er uiteraard nog het esthetische. Een nieuwe set tapijten geeft uw wagen meteen een nieuwe "look & feel".

Waarom kiezen voor originele tapijten van Mopar? Dat heeft verschillende voordelen: ze zijn gemaakt op maat van uw wagen, zijn voorzien van een veiligheidssysteem met bevestigingshaken zodat ze niet gaan schuiven en bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende afwerkingen:
Economy: reeds beschikbaar vanaf € 24 voor set van 4 tapijten.
Premium of Rubber : vanaf € 50 voor 4 tapijten.

Controleer de staat van uw tapijten en vraag naar tapijten op maat van uw wagen bij uw dichtstbijzijnde dealer!

TAPIJTEN_NU_AAN_Image