mobile-workshop

Pokretna radionica
U slučaju zastoja vozila usled kvara ili probušene gume, istrošene baterije, nedostatka ili pogrešnog tipa goriva, mehaničar će biti poslat da vozilo popravi na licu mesta.

towing

Šlep služba
U slučaju da vozilo stane, šlepanje vozila do najbliže ovlašćene servisne radionice.

Courtesy car

Zamensko vozilo
Zamensko vozilo, ukoliko Vaše vozilo treba da se popravi usled kvara, u slučaju da je procenjeno vreme popravke više od 6 h (prema zvaničnom normativu vremena).

Travel expenses

Troškovi putovanja
U slučaju da vozilo stane, taksi služba do železničke stanice, do rent-a-car službe ili za nastavak putovanja.

Return home or onward journey

Povratak putnika kući ili nastavak putovanja
U slučaju da vozilo stane na više od 50 km od mesta stanovanja, vozom ili avionom.

Hotel expenses

Troškovi hotelskog smeštaja
U slučaju da vozilo stane na više od 50 km od mesta stanovanja, smeštaj u hotelu sa tri zvezdice najviše 3 noći.

Repaired vehicle pick-up

Preuzimanje popravljenog vozila
U slučaju da vozilo stane na više od 50 km od mesta stanovanja, nadoknada troškova putovanja radi preuzimanja popravljenog vozila.

Repatriation of the unrepaired vehicle

Preuzimanje nepopravljenog vozila *
U slučaju zastoja vozila u inostranstvu duže od 5 dana, transport od ovlašćene servisne radionice najbliže mesta stanovanja kupca (ukoliko ovlašćena servisne radionice ne postoji u mestu stanovanja kupca).

Service information

Informacije
U zavisnosti od radnog vremena i smena prodajnog objekta.

(*) Za više detalja o modalitetima pružanja usluge, uslovima, ograničenjima i izuzecima, pogledajte Garantnu knjižicu Vašeg automobila.

FreeToGo: Free to go, worry-free

FreeToGo je program mobilne asistencije isključivo za kupce brenda Mopar® koji Vam omogućava da putujete spokojno koristeći usluge pomoći na putu koje su dostupna 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

FreeToGo obezbeđuje vlasnicima vozila Fiat niz sveobuhvatnih, praktičnih programa pomoći na putu, koji važe širom Evrope *.

(*) Za više detalja o modalitetima pružanja usluge, uslovima, ograničenjima i izuzecima, pogledajte Garantnu knjižicu Vašeg automobila.

Pokriće Vašeg vozila uslugama mobilne asistencije možete produžiti do 10 godina uz Essential Care I Essential Care Plus proizvode. Za više infromacija obratite se Fiat ovlašćenom serviseru.